Your privacy
We use cookies to improve your experience on our site.
To find out more, read our privacy policy and cookie policy.
OK
Customer Service

Bestelling en levering

Wij versturen alle bestellingen met een bedrag boven € 60,00 gratis! Dit is alleen geldig voor bezorging binnen België. Voor bezorging binnen Nederland en Luxemburg geldt een minimale bestelwaarde van € 65,00.

Nadat je een bestelling op onze webshop hebt geplaatst, ontvang je hiervan een bevestiging per mail.

Wij versturen je bestelling met een track & trace code. Je ontvangt op de dag van verzending deze code per mail waarmee het pakket via internet te volgen is. Je kunt het pakket tot maximaal 4 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verwachten.

Bij bestellingen onder de minimum bestelwaarde rekenen wij de volgende verzendkosten:

Verzenden naar België: € 5,99

Verzenden naar Nederland: € 6,99

Verzenden naar Luxemburg: € 7,49

Wij leveren alleen binnen België, Nederland, en Luxemburg.

Betalen

Bij Chrisal kun je veilig online betalen. Na het plaatsen van je bestelling kom je in het afrekenproces.

Wij geven je de mogelijkheid om de betaling te doen via:

– Bancontact / Mister Cash

– iDeal

– Creditcard

Dit wordt bij ons online verzorgd door de beveiligde internetkassa van Mollie. Dat betekent dat wij je vooraf vragen je betaling te doen.

Retourneren of ruilen

Zijn je artikelen niet naar verwachting? Dat kan uiteraard voorkomen en dat is bij ons gelukkig geen probleem. Wij zijn namelijk pas tevreden als de klant dat ook is! Omdat wij onze service en producten constant aan het verbeteren zijn, willen wij iedereen vriendelijk verzoeken dit retourformulier zo compleet mogelijk in te vullen en mee te sturen in de retourzending.

Voor ieder product dat geretourneerd wordt, kunnen de artikelnaam en reden ingevuld worden. De redenen staan opgesomd onder het kopje ‘Redenen voor retour’. Wij willen iedereen vriendelijk verzoeken om zoveel mogelijk feedback in te vullen onder het kopje ‘Opmerkingen retour’. Het invullen van een reden van retour is niet verplicht.

Alle artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking teruggezonden te worden.

Je kunt je aankopen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling naar ons retourneren naar:

Chrisal NV

Priester Daensstraat 9

3920 Lommel België

 

De kosten voor het retourneren van het pakket zijn voor rekening van de afzender. Het bedrag kan per pakket verschillen. Geen tijd om het artikel binnen de aangegeven 14 dagen terug te zenden? Geen probleem, je kunt via dit contactformulier binnen bovenstaande termijn kennis geven over je retourzending. Dit geeft je twee weken om het pakket alsnog te verzenden.

Mits er aan bovenstaande spelregels wordt voldaan, zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, binnen 14 dagen dagen nadat je pakket bij ons binnen is, worden terugbetaald via de door u gebruikte betaalmethode.

Je aankopen kunnen gemakkelijk geruild worden door de te vervangen artikelen te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen op de website.

Op deze manier ben je verzekerd dat het artikel nog voorradig is. Helaas kunnen wij bestellingen niet met elkaar verrekenen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!